MENÜ


FM
mánia


A világ talán legnagyobb mobil parfümériája
150 illat, próbálja ki otthonába 

 

A feladat:

Hat népszerű termékcsoport bevezetése a piacra, és a felhasználók termékellátásának megszervezése.

 • Parfümök parfümözött termékek
 • Smink termékek
 • Kozmetikai termékek
 • Bőrápolási termékek
 • Kávék, teák
 • Nanotechnológiás tisztítószer koncentrátumok
 • Új munkatársak toborzása, mellyel megtöbbszörözheted a bevételeidet

 

Miért éppen az FM Group?

 • mert egyedülálló módon a network marketing cégek között a piaci árnál kedvezőbb áron kínál termékeket
 • mert nem kell a termékek ismertetésével órákat vesződni, hiszen egyszerűen bemutathatók
 • mert nem kell elmagyarázni senkinek, hogy miért jó, ha ezeket a termékeket használja
 • mert nagyon gyorsan építhető a hálózat
 • mert a cég teljes forgalmából is részesedhet
 • mert a termék mindenkit érdekel akár 10-100 éves korig
 • mert mindenki szeret kedvezőbb áron vásárolni

 

Ha csatlakozik csapatunkhoz, Ön nemcsak kedvezőbb áron juthat hozzá a termékeinkhez, hanem az Ön csoportja által teljesített forgalomból és a cég teljes forgalmából is részesedhet!

Előbb-utóbb az Ön ismerősei is elégedett fogyasztói lesznek az FM Group termékeinek. Miért ne Ön ajánlaná először nekik ezt a kitűnő vásárlási és karrier lehetőséget? Higgye el, meg fogják Önnek köszönni!

 

Kérem várja meg, hogy a katalógus megjelenjen, majd kattintson a kép közepére

 

 

 FM pénzkereset és jutalékszámítás

részletes leírása


FM marketing terv

 

   


Itt a helye közöttünk! Itt megtalálja számítását! Találkozzunk!
Ilyen a jó csapatszellem.:))

 

 
 
Hosszabb távon gondolkozz! Több lábon kell állni a mai világbanBárki aki azt állítja neked, hogy munka, nélkül pénzt fogsz keresni, az csak meg akar téveszteni. Én nem kertelek, a valóságot akarom bemutatni, és meghagyni neked a szabad döntés jogát, hogy élsz a lehetőséggel vagy sem...
Dogozz velünk és keress pénzt, hogy élhess és jobban élhess!
 
 
Milyen támogatásra számíthatsz? 

Mi kell az eredményes munkához? Tudnod kell azt, hogy a sikeres multi level üzlet nem világmegváltó és parádés ötletek, valamint szupermenek és sztármenedzserek ötvözete, hanem egyszerű, másolható technikák, jól használható eszközök, és szorgalmas, kitartó, lelkes emberek találkozása. 
Nem teszünk mást, mint olyan eszközöket használunk a munkánk során, amelyet bárki tud használni, és a használatukat meg is tudjuk tanítani neked. 
Ebben tudok Neked segíteni, hogy a megfelelő eszközöket bemutatom és megtanítalak a használatukra, hogy jobban élhess, hogy elérhesd álmaid
.
Lássuk az eszközöket!
 
Saját termékek. 
 
A legfontosabb, hogy rendelkezz terméktapasztalattal. Csak akkor tudod képviselni a céget, a saját vállalkozásodat, ha ismered a terméket, használod, elégedett vagy vele, és meggyőződésed, hogy aki vásárol, jól jár. Ezért kérem azt a belépéskor, hogy elsőként terméket vegyél, amit máshol úgyis vásárolnál drágábban, hogy kipróbálhasd. Bármit tudok adni, de saját tapasztalatot, hitet, meggyőződést nem.
Starter kezdőkészlet(12.000Ft) mely tartalmazza a 150 Db-os illatkészletünket, 3 db katalógust. Ezek nélkülözhetetlenek ehhez a munkához.
Ha belegondolsz egy átlagos fizetés tizedéért egy olyan lehetőséget kapsz, mely akár 5 óra altt visszatérül és ettől kezdve pénzt termelsz vele.
Az üzlet és a termékek bemutatásához elengedhetetlen a starter készlet. 150 illat, és a katalógusok. Illatot nem is próbálok másképp ajánlani, csak az illatminták megmutatásával.
 
Katalógusok.
Mivel nem tudsz minden termékből mintát vinni (közel 1600 féle termék van az FM palettáján), használd bemutatásra a saját néhány termékeden kívül a katalógusokat. Az FM Group katalógusai központilag készülnek, egy kiváló kreatív csapat munkájával. Tökéletesen alkalmasak a feladatukra.
 
Weblapok.
Az FM Group franchise partnerei (országközpontok) szinte kivétel nélkül egységes weblapokat alkalmaznak, amelyekhez a hozzáférést megkapod. Itt minden országra vonatkozó belső, tagi információt megkapsz. Én rendszeresen böngészem ezeket az oldalakat, egyrészt az érdekeltség miatt, másrészt ez a kapocs az FM világgal. Saját weblap készítésére is van lehetőség, a céggel történő egyeztetés és engedélyezés után.

Tréningek, rendezvények.
 
A rendezvények látogatását nem csak azért ajánlom, mert tanulni fogsz belőlük, hanem azért is, és ez talán a legfontosabb, itt megkaphatod azt a napi, rendszeres, kitartó munkához szükséges erőt, ami nélkül az eszközök semmit sem érnek. Gyakorlatilag mindent meg tudunk tanítani Neked és a csoportodnak, ami a tevékenységhez szükséges. (a Rendezvények menüpontban tájékozódhatsz a részletekről)
 
Üzleti Indítás. Hálózatépítők indítása az FM üzletben. Teljesen személyre szabott, és feltétlenül arra törekszünk, hogy mindet megértsen az újonnan induló.
 
Smink suli. Sminkelés az FM Make Up termékekkel, alapok, specifikus tudnivalók kifejezetten az FM termékeire. Rikk Ági instrukciói alapján tartjuk a rendezvényt, tehát a legjobb technikákat tudod elsajátítani az FM Make Up termékek használatához és ajánlásához.
 
Konzultáció. (Szponzor, mint eszköz) Bárki, aki személyesen akar a munkájával kapcsolatban kérdezni, bátran hívjon és egyeztetünk egy időpontot, amikor is mindent átbeszélünk. A konzultációt bármikor használhatod, akár a csoportoddal is.
 
A mi munkánkhoz, amikor az időnk nagy részében egyedül dolgozunk és nem üti a hátunkat egy "jó" főnök, igen nagy szükség van arra, hogy a belsőnk erősödjön, a parázs állandóan izzásban legyen. Az alábbi rendezvények nem csak szakmai segítséget jelentenek, hanem hihetetlen töltést hordoznak és adnak át. Amikor egy ilyen eseményen részt veszel, megerősíti az eltökéltségedet, felébreszt, álmokat ad, szenvedélyt szít benned. Óriási erőt ad, amikor elismerik a munkádat, nyilvánosan, mások által is tisztelettel övezve. 
Használd a rendezvények feltöltő, máshonnan nem megszerezhető erejét, és biztosítsd ezt a munkatársaidnak is.

Végezetül el kell mondanom, hogy itt mindenki önkéntes alapon tevékenykedik. Te is, és én is. Megválogathatod az eszközöket, és eldöntheted, használod-e őket. Ahogy Neked, úgy nekem is adott a választás lehetősége. Fontosnak tartom, hogy mindenki a lehető legjobb és leghasznosabb információt kapja meg a munkájához, ám aki nem igényli a segítségemet, azzal nem dolgozok. Csak akkor jelenek meg a színen, amikor hívnak. Ezzel le is tisztáztuk a "tolakodó szponzor" fogalmát. :-
Annyit azonban biztosra vehetsz, hogy ezeknek az eszközöknek az összeválogatásánál szigorúan a legszükségesebbre hagyatkoztunk. Semmi olyan dologgal nem akarlak terhelni, ami hátráltatná a munkát, nem pedig segítené. Mi nem rendezvényszervezők, nyomdászok, grafikusok vagyunk, hanem hálózatépítők vagyunk, ezért csak és kizárólag a legfontosabb, a leghatékonyabb, a bizonyítottan működő dolgokat szedtük össze. Az a célunk, hogy a legjobban tudd a munkádat végezni, az FM Group miatt, miattad, miattunk.
Remélem, a legjobbat tudjuk adni Neked!
 
Amennyiben szükséged van rám, ránk, mint eszközre, keress bátran!

 

 merci   
 
 
 
 
 
 
 
    

 

Szavazás

Fürdőkabinjánál vannak zavaró vízcsepp nyomok?
Igen, de mióta az FM zuhanykabin tisztítót használom ez már nem probléma
Igen vannak, de nem tudom mit csináljak.

Asztali nézet