MENÜ


FM
mánia


A világ talán legnagyobb mobil parfümériája
150 illat, próbálja ki otthonába 

home-osszes.jpg


Kérem kattintson a kép közepére
majd a megjelenő kép jobb alsó sarkában a kettős nyíl-ra.
A megjelenő kép tetején használja a kezelőszervet
kezelőszerv
Bezáráshoz használja az x-et majd a visszanyílat a visszatéréshez
 

  

For Home
katalógus


For Home katalógus

        

(RENDELÉSHEZ)

 

028 Mikroszálas törlőkendő

 H028 Mikroszálas törlőkendő 3100 Ft/db

 

 • ideális allergiások számára
 • tökéletes kialakítás
 • mérete: 40 x 40 cm 

A DELICAT törlőkendő egyedi struktúrájának köszönhetően tökéletesen szárítja és polírozza a letörölt felületeket, sem csíkot, sem szöszöket nem hagy maga után. A kendőben található mikroszálak saját tömegüknél hétszer több vizet képesek magukba szívni. A mikroszálas törlőkendők jelentős mértékben csökkentik a szükséges mosószer mennyiségét, mivel struktúrájuk lehetővé teszi az egyenletes eloszlatást, valamint a felületek szárazon vagy csak vízzel való tisztítását. A törlőkendők tisztán tartása ugyanakkor rendkívül egyszerű, akár kézzel, akár gépben maximum 60 0C-os hőmérsékleten moshatók.

Felhasználási területek

TV képernyők , laptopok, szemüvegek, tükrök, ablakok, bútorok tisztítása. Autók felületének polirozása. Ékszerek, drágakövek tisztítása. Evőeszközök poharak tányérokról az újjlenyomatok eltávolítása.

Tudtad-e, ...

hogy a szintetikus mikroszál akár 10-szer vékonyabb is lehet a selyemcérnánál, és akár 100-szor vékonyabb is az emberi hajszálnál. Szerkezetének köszönhetően rendkívül tartós, nedvszívó és rugalmas. A mikroszálak feltalálása és fejlesztése a 20. század második felében nemcsak a textilipart forradalmasította, hanem a takarító eszközök piacát is.

 

H027 Multifunkciós törlőkendő tekercs

 H027 Multifunkciós törlőkendő tekercs 3100 Ft/db 
 • 34 db törlőlapka
 • kényelmes papírtörlő méretű hengeres tekercs
 • felszívást könnyítő lyukacsos struktúra
 • az egyes lapkák méretei: 23 x 39 cm 

Felhasznási területek
A multifunkciós törlőkendő kiválóan alkalmazható különböző típusú felületek tisztítására a háztartásban. Egyedi, lyukacsos struktúrája megkönnyíti a víz, az olaj- és zsírmaradványok, mosószerek, és festékek felszívását. A törlőkendő ellenáll a káros mechanikus behatásoknak, nem hagy csíkot maga után, nem karcolja a tisztított felületet. A perforációnak köszönhetően könnyedén letépheted a szükséges mennyiségű lapocskát. A törlőkendő öblítés után többször felhasználható. Elhelyezhető a papírtörlőknél már megszokott helyeken.
 

H012 Általános tisztító folyadék gránátalma illattal 1000 ml

 

 H012 Általános tisztító folyadék gránátalma illattal 1000 ml1320 Ft/db 
 • a friss gránátalma virágának illatával
 • kiváló nagy felületek tisztításához 

Az univerzális folyadék mindenfajta, mosható felület tisztítására alkalmas a konyhai munkalapoktól kezdve a padlón, falon, csempén át a szaniter berendezésekig. Gyorsan és hatékonyan távolít el mindenféle szennyeződést, nem hagyva csíkot maga után. Tartósságának köszönhetően hosszú ideig kellemes illatot áraszt. Nem károsítja azokat.  A megfelelően megválasztott illatkompozíciója hosszú ideig megmarad.

Alkalmazása: A nagy felületeket a készítmény oldatával mossuk le – 2 kupaknyi folyadékot oldjunk fel 5 l vízben. Makacs szennyeződések esetén töményen használjuk, majd nedves szivaccsal, vagy törlőkendővel töröljük át a mosott felületet.

Összetétele: 5–15 %-os, felületaktív, anionos anyagok, illatkompozíció (Limonene), 2-bromo-2-nitropropan-1,3-diol, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon. 

FIGYELEM!Gyermekektől óvjuk! A szavatossági idő lejárta előtt használjuk fel: dátum és tételszám a csomagoláson

H039 Fémtisztító paszta 150 ml

 H039 Fémtisztító paszta 150 ml1990 Ft/db 
 • korróziógátlót tartalmaz
 • tisztít és konzervál

Koncentrált tisztító paszta, amely gyorsan eltávolítja a piszkot és visszaadja eredeti fényét az ezüst, arany, réz, alumínium, bronz, rozsdamentes acél, króm és nikkel tárgyaknak. Megfelelő kezelés esetén garantált a tisztítóhatás. A benne található korróziógátló megnöveli a fém élettartamát, ezenfelül hosszan tartó védelmet biztosít. E jó tulajdonsága miatt széles körben alkalmazható a háztartásokban (kilincsek, ékszerek, evőeszközök, órák, alkatrészek, rozsdamentes csaptelepek és mosogatók, hangszerek..stb.), a kertben (fémkerítések, fém virágtartók, fém kertilámpák és kerti bútorok..stb.) és a garázsban (autó fém részei, kerékpár, motor..stb.). A paszta kézi tisztításhoz készült. Nem tartalmaz maró savakat ezáltal védi a tisztítandó tárgyat és a bőrt is. 

NE használd olyan tárgyakon, melyeknek csak a bevonata fém vagy nemesfém, sem festett felületekhez! (pl.: arannyal, ezüsttel, nikkellel, krómmal bevont vagy festett felületekhez)

H042 Képernyőtisztító (CRT & LCD)alkoholmentes 250 ml

 H042 Képernyőtisztító (CRT & LCD)alkoholmentes 250 ml1100 Ft/db 

A porlasztó szórófej nem képezi az ár részét!

 • alkoholmentes
 • megakadályozza a por megtelepedését 


A képernyőtisztító ajánlott üveg-, folyadékkristályos és műanyag felületek tisztításához. Különleges kialakítása miatt nem karcolja meg a kényes monitorok és mobilkészülékek felületét.

Hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, port, ujjlenyomatokat és zsíros foltokat a számítógépes képernyőkről, televíziókról, plazma és LCD kijelzőkről, szemüvegről, távirányítókról, mobiltelefonokról és a számítógép billentyűzetről, akváriumról. Nem hagy csíkokat. Az elektrosztatikus réteggel korlátozza a por újbóli megtelepedését. Nem tartalmaz alkoholt. Kellemes fahéj illata van 

H013 Ablaktisztító folyadék zöldalma illattal 750 ml

 

 H013 Ablaktisztító folyadék zöldalma illattal 750 ml990 Ft/db 

A permetezőfej nem képezi az ár részét!

 • a zöldalma üde illatával
 • szilíciumdioxid nanorészecskéket tartalmaz
 • fényesítő anyaggal dúsítva
 • a permetezőfejet nem tartalmazza az ár 

Az alkoholos ablaktisztító hatékonyan távolítja el a piszkot, és zsíros szennyeződéseket az üvegről. A benne lévő fényesítő anyagok kristályos csillogást biztosítanak a tisztított üvegfelületeknek. A benne lévő kivételes nano részecskéknek köszönhetően védőréteget hoz létre az üvegfelületeken, ami nagymértékben akadályozza a szennyeződések ismétlődő lerakódását, kellemes aromát hagyva a felületen.

Használható ablakoknál, tükröknél, akváriumoknál

Alkalmazás: A permetezőfejet állítsuk „ON” állásba, hordjunk fel kis mennyiségű folyadékot a szennyezett felületre a szórófej 3-4 alkalommal történő lenyomásával, majd töröljük át a felületet, míg ideálisan ragyogóvá nem válik. Más, nem üvegfelületen történő alkalmazása esetén (tükör, vagy csempe), használat előtt ellenőrizni kell  egy kis – lehetőleg nem látható – felületen a készítmény hatását.

Összetétele: < 5 % felületaktív anionos komponens, < 5 % felületaktív nem ionos komponens, illatkompozíció, 2-brom-2-nitropropan-1,3-diol, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon.

FIGYELEM! Gyermekektől óvjuk! Használjuk fel a szavatossági idő lejárta előtt: dátum és tételszám a csomagoláson.

Tudtad-e, ...

hogy az ablakokban található üveget a 14. századi normann iparosoknak köszönhetjük?
Ők tökéletesítették a vékony, sík üvegek gyártási technikáját, és a kis ablaküvegtáblákat ólommal keretezték. Ezen a módon alkották meg az első üveget, amit koronaüvegnek neveztek. Korábban például átlátszó alabástrom táblákat illesztettek be az ablakokba.
 

H051 Páramentesítő spray 300 ml

 H051 Páramentesítő spray 300 ml1220 Ft/db 
 • kényelmesebbé teszi a mindennapokat a fürdőszobában
 • növeli a járművezetés biztonságát, télen autók üvegén és tükreinél
 • szemüvegekhez is nagyszerű (Különös tekintettel télen)

A hab állagú spray minden párának kitett felülethez ajánlott: ablakra, tükörre, zuhanyzóba, csempére, autóablakra és szemüvegre. Nemcsak alaposan megtisztítja, hanem egy láthatatlan védőréteget is képez, ami megakadályozza a pára és a por lerakódását az adott felületen. Nem hagy csíkot maga után.


H035 Kandallóüveg- és sütőtisztító 750 ml

Kandallóüveg tisztító1100 Ft/db

A permetezőfej nem képezi az ár részét!

 • tökéletesen eltávolítja a felületre égett kormot
 • nem roncsolja a felületet

A termék hatékonyan bánik el az odaégett zsírfoltokkal, a sütők füst okozta szennyeződéseivel (korom, vagy szenesedés), de alkalmazható kandallókon, grillsütőkön és egyéb háztartási eszközön (serpenyőkön, fazekakon, stb.) is. Elsősorban azonban kandalló- és sütőüvegek tisztításához ajánlott. Nem hagy nyomot, és nem karcolja a tisztítandó felületet. 

H014 Laminált parketta tisztító- és ápolószer koncentrátum 1000 ml

 

 H014 Laminált parketta tisztító- és ápolószer koncentrátum 1000 ml2540 Ft/db 
 • tisztít és ápol
 • nem hagy csíkot maga után 

Lamináltlap tisztító koncentrátum. Az alkoholtartalmú laminált felülettisztító koncentrátum különös hatékonysággal távolítja el a zsíros, valamint a mindennapi szennyeződéseket, és a port. Javasolt a padló-, és fali lamináltpanelek, laminált bútorok, lakkozott fafelületek tisztítására. Parketták és alkohol hatásának ellenálló padlófelületek tisztítására készült termék. Nem hagy maga után csíkokat, megfolyásnyomokat.

Alkalmazása:A szennyezett felületet – kézi- és gépi mosáshoz egyaránt – (10 ml Lamináltpanel tisztító : 1 liter víz) folyadékoldattal mossuk le. A készítményt nem kell vízzel lemosni!

FIGYELEM! Szembe kerülése esetén azonnal, bő vízzel ki kell öblíteni a szemből, és tanácsért folyamodjunk orvoshoz. Lenyelése esetén haladéktalanul forduljunk orvoshoz, mutassuk meg a termék csomagolását, vagy címkéjét. Gyermek elől el kell zárni! Használjuk fel a szavatossági idő lejárta előtt. Dátum és tételszám a csomagoláson. 

H015 Nagyhatású tisztító folyadék 1000 ml 

 H015 Nagyhatású tisztító folyadék 1000 ml1980 Ft/db 
 • hatékony összetétel


Professzionális készítmény az erősen szennyezett, lúgálló felületek tisztítására. Tökéletesen eltávolítja a háztartásokban, garázsokban, üzemekben, a szerves és a szintetikus eredetű szennyeződéseket is. Eredményesen használható a munkaruházat, gépkocsikárpit, autómotorok, sütők ablakai és kandalló üvegek, konyhai szagelszívók, kerítések, kapuk, kertészeti üvegházakban ,balkonok és teraszok mosására, homlokzatok és viakolor burkolatok szerves szennyeződéseinek eltávolítására.(olajok) szintetikus anyagok (zsírok) eltávolítására. Használható munkaruhák, autókárpitok mosására is. Erősen habzó, bevonatot nem képző készítmény.

Összetétele: < 5 % nem ionos, amfoter, felületaktív vegyületek, vízben oldódó oldószerek, kelátképző anyag, illatanyagok (d-Limonene), lágyító anyag.

Alkalmazása:A szennyezett felületet mossuk le a készítmény 10 ml : 2 liter víz arányú oldatával (1 : 200, Ph kb. 8). Makacs szennyeződések esetén alkalmazhatjuk töményen is. A tömény készítmény használatának esetén a mosott felületet vízzel kell leöblíteni, és hagyni kell kiszáradni.

FIGYELEM! A légutakat és a bőrt irritálja. Ajánlott védőszemüveg és maszk használata. Fennáll a szemek komoly károsodásának kockázata! Gyermekek elől zárjuk el! Szembekerülése esetén a szennyeződött szemet azonnal mossuk ki bő vízzel, és forduljunk orvoshoz. Lenyelése esetén azonnal kérjünk orvosi segítséget, mutassuk meg a csomagolását, vagy címkéjét. Lenyelése esetén a szájüreget öblítsük ki vízzel – ezt soha ne alkalmazzuk eszméletét vesztett személy esetében. Használjuk el a szavatossági idő lejárta előtt: dátum és tételszám a csomagoláson. 

H016 Szőnyeg- és kárpittisztító folyadék citrom illattal 1000 ml

 H016 Szőnyeg- és kárpittisztító folyadék citrom illattal 1000 ml1110 Ft/db
.
 • antielektrosztatikus összetevőt tartalmaz, így portaszító lesz a kezelt felület
 • friss citromillattal 

Folyékony, szőnyeg- és kárpittisztítószer. A benne lévő alkotóelemek a szövetanyagba mélyen behatoló aktív habot képeznek, így távolítják el hatékonyan a szennyeződéseket.

Egyaránt alkalmas kézi- és gépi tisztításukhoz.

Antielektrosztatikus összetevőt tartalmaz, amelynek hatására a szövetrostok nem töltődnek fel elektrosztatikusan, így nem vonzzák a port, és lassabb az újraszennyeződés folyamata.
Kézi tisztításhoz egy liter vízbe öntsünk 2 evőkanálnyi folyadékot. Az oldatot gondosan keverjük el, mígnem habbá alakul. Egy kefe, vagy szivacs segítségével hordjuk fel a tisztítandó szőnyegre, kárpitra, és dörzsöljük át vele. Az így tisztított felületet töröljük át száraz ruhával.

Gépi mosás esetén egy liter vízhez adjunk 4 evőkanálnyi készítményt. Tanácsos a tisztítás megkezdése előtt a készítményből kis mennyiséget felhordani a szőnyeg egy rejtett részére, hogy ellenőrizhessük a színtartósságát. Ne itassuk át vele a szőnyeget.

Összetétele: 5–15 % felületaktív anionos komponens, < 5 % felületaktív nem ionos komponens, < 5 % felületaktív amfoter komponens (Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene), 2-brom-2-nitropropan-1,3-diol, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon illatkompozíció. 

FIGYELEM! Gyermekektől óvjuk! Használjuk fel a szavatossági idő lejárta előtt: dátum és tételszám a csomagoláson.

Tudtad-e, ...

hogy a szőnyegeknek nagyon hosszú és sokszínű történelme van?
Ázsiából származnak, ahol kézzel szőtték őket Kr.e. 3000 és 2000 között. Egy Mongóliában talált Pazyryk-i szőnyeget tartanak a legrégebbi fennmaradt szőnyegnek (Kr. e. 6-5. század). A leghíresebb a „repülő szőnyeg”, ami – egy legenda szerint – az „Ezeregyéjszaka meséi”-ből ismert Housain perzsa herceghez köthető.

 

 

 

 


Asztali nézet