MENÜ


FM
mánia


A világ talán legnagyobb mobil parfümériája
150 illat, próbálja ki otthonába 

H017 Bútortisztító- és ápoló spray vanília és karamell illattal 300 ml

 H017 Bútortisztító- és ápoló spray vanília és karamell illattal 300 ml1420 Ft/db


 

  • a vanília és a karamell édes illatával
  • meggátolja a porlerakódást
  • felületvédő viaszt tartalmaz


Aeroszol fabútorok, és faalapú anyagok ápolására és tisztítására. A felületen por, és egyéb szennyeződés megtelepedése elleni réteget képez. Használatát követően nem marad csíkos a felület.

FIGYELEM! Flakonja túlnyomás alatt van! Óvjuk a napsütéstől, és az 50 0C-ot meghaladó hőmérséklettől. Még a kiürült flakont se szúrjuk át, és ne dobjuk a tűzbe. A készítmény fokozottan tűzveszélyes! Ne permetezzük nyílt láng, vagy izzó anyagok közelében. Óvjuk a tűzkeltő anyagoktól – használata közben ne dohányozzunk. Az aeroszolt ne lélegezzük be. Csak kimondottan jól szellőztethető helyiségben használjuk. Előzzük meg a szembe és a bőrfelületre kerülését. Lenyelése esetén haladéktalanul kérjünk orvosi segítséget – mutassuk meg a csomagolását, vagy a címkéjét. Rendeltetésének megfelelően alkalmazzuk. A szavatossági idő lejárta előtt használjuk fel: dátum és tételszám a csomagoláson.

Összetétele:: 0.37 % N-BUTANOL PHOSPHATE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, METHYLCHLORISOTHIAZOLINON, METHYLISOTHIAZOLINON

 

H040 Bőrápoló viasz 300 ml

 H040 Bőrápoló viasz 300 ml2790 Ft/db
  • kondicionáló olajat tartalmaz
  • természetes és szintetikus bőrhöz


    Természetes méhviaszból készült, kondicionáló olaj hozzáadásával. Valódi bőr és szintetikus (műbőr) felületek kezelésére alkalmazható. Intenzíven táplálja a bőrt, puhává és rugalmassá varázsolva azt. A tisztított felületnek visszaadja eredeti színét és fényét, megóvja a túlzott kiszáradástól és repedezéstől. Ajánlott bőrből vagy műbőrből készült bútorokhoz és autókárpitokhoz, valamint elegáns, bőrből vagy műbőrből készült termékekhez (táskák, aktatáskák, bőröndök, pénztárcák, övek, kesztyűk), bőrruházathoz (kabátok, szoknyák, nadrágok), cipőkhöz, nyergekhez és egyéb bőráruhoz.

    Nem alkalmas szarvasbőr és nubuk tisztítására! 


Asztali nézet