MENÜ


FM
mánia


A világ talán legnagyobb mobil parfümériája
150 illat, próbálja ki otthonába 

 

  eb 

 

H091 Száraz sampon macskáknak 100 gr

1290 Ft/db
 
A természetes összetevőket tartalmazó száraz sampon alapos gyengéd tisztítást tesz lehetővé. Tökéletes megoldás a macskák víz nélküli alapos, de gyengéd "fürdetéshez". Használata egyszerű. Mint a hintőport rá kell szórn a cicusra, majd kefélvel ki kell kefélni a szőréből. Dermatológiailag tesztelt termék. Óvjuk a macska szemét a portól, mert iritálja.
 

H092 Gyengéd sampon Yorkshire terriers kutyáknak 200 ml

 

 H062 Gyengéd sampon Yorkshire terriers kutyáknak 200 ml1550 Ft/db 
 
A természetes összetevőket tartalmazó sampon alapos tisztítást tesz lehetővé. Tökéletes megoldás az állatok alapos, de gyengéd fürdetéshez. Eltávolítja a koszos foltokat és a sárfoltok.
Kellemes illatot ad a szőrzetnek, amelyet egyúttal fénylővé és csillogóvá varázsolja.
Az állatok sokáig megőrzik tiszta közérzetüket, küllemüket és jó illatukat. Bőrlágyító anyag tartalma révén táplálja és puhává, selymessé varázsolja az állat szőrét és a bőrét.

Extra töménysége nagyon gazdaságos, a kosz minőségétől függően 3-22- szeresére hígítható! Az állat bőréhez viszonyítva pH semleges. Rendszeresen
használható a kiállítási felkészítésben is. Kiváló  kutyák, és egyéb házi kedvencek vizes tisztítására.

H093 Univerzális sampon kutyáknak 200 ml

 

1550 Ft
 
 
 
A természetes összetevőket tartalmazó sampon alapos tisztítást tesz lehetővé. Tökéletes megoldás az állatok alapos, de gyengéd fürdetéshez. Eltávolítja a koszos foltokat és a sárfoltok eltávolítását elősegíti. Kellemes illatot ad a szőrzetnek, amelyet egyúttal fénylővé és csillogóvá varázsolja. Az állatok sokáig megőrzik tiszta közérzetüket, küllemüket és jó illatukat.
 
Bőrlágyító anyag tartalma révén pedig táplálja az állat szőrét és a bőrét. Extra töménysége nagyon gazdaságos, a kosz minőségétől függően 3-22- szeresére hígítható! Rendszeresen használható a kiállítási felkészítésben is. Aloevera tartalma a kisebb horzsolásokharapások gyógyulását elősegíti, míg a glicerin a szőrt csillogóvá varázsolja.
Kiváló  kutyák, és egyéb házi kedvencek  tisztítására.
 
 

Háziállat parfüm H065 Gyümölcsös-gyógynövényes

                             H066 Virágos-gyümölcsös

1550 Ft

Kimélő módon frissítenek, semlegesítikakelletmetlen szagokat.
Tökéletesen biztonságos.Nem tartalmaz allergéneket és alkoholt sem.
Három hónapos életkortól alkalmazható.

 

 


.

 

 
 

 


Asztali nézet