MENÜ


FM
mánia


A világ talán legnagyobb mobil parfümériája
150 illat, próbálja ki otthonába 


H026 Zuhanykabin-tisztító grapefruit és meggy illattal 750 ml

 H026 Zuhanykabin-tisztító grapefruit és meggy illattal 750 ml1040 Ft/dbA permetezőfej nem képezi az ár részét!

  • a grapefruit és a meggy frissítő illatával
  • védőfilmréteg a piszok és üledék ellen

 

A folyékony zuhanykabin tisztító – aktív alkotóelemeinek köszönhetően – gyorsan, hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket (pl.: a szappanüledéket, vízcseppek foltjait, kicsapódott vízkő)). A felületen e folyadék vékony filmréteget alkot, megelőzve ezzel az újabb szennyeződések lerakódását. Előnyösen használható a fürdőszobai csaptelepek, kádak, csempék, zuhanykabinok, és más berendezések felületének tisztítására.

Alkalmazása: A szórófejet állítsuk „ON” állásba. A szennyezett berendezést permetezzük be a készítménnyel. Kis időre hagyjuk a felületen, majd öblítsük le, vagy nedves ruhával töröljük le a felületről. Ezt követően a tisztított felületet töröljük szárazra. Amennyiben használatával kapcsolatban kételyeink vannak, használata előtt vigyük fel a zselét a tisztítandó tárgy egy rejtett, nem látható részére, ellenőrizzük nem károsítja-e a felületet.

Összetevői: < 5 % felületaktív, nem ionos anyagok, illatkompozíció (Limonene, Linalool), 2- brom-2-nitropropan-1, 3-diolmethylchloroisothiazolinone.

FIGYELEM! Gyermekek elől zárjuk el! A szavatossági idő lejárta előtt használjuk fel: dátum és tételszám a csomagoláson.

H025 Fürdőszobai általános tisztító citrom illattal 750 ml

 H025 Fürdőszobai általános tisztító citrom illattal 750 ml1040 Ft/db


A permetezőfej nem képezi az ár részét!

  • friss, hosszan tartó citrom illattal
  • rendkívül hatékony


Ez a nem mindennapi multifunkciós fürdőszobai tisztítószer könnyedén, karcmentesen távolítja el a szennyeződéseket és foltokat a csaptelepről, a csempéről, a padlólapról, a zuhanykabinról és a műanyag felületekről. Aktív összetevői megbirkóznak a szappanlerakódással, a vízkővel, a zsíros foltokkal és egyéb szennyeződésekkel. Egyedi fényesítő, ápoló adalékai gyönyörű ragyogást kölcsönöznek a csaptelepeknek és minden fürdőszobai felületnek. A folyadékban lévő szilícium nanorészecskék mélyen behatolnak a felület pórusai és egyenetlenségei közé, s így hatékonyan távolítják el a szennyeződést.

A benne lévő különleges, ápoló–fényező összetevők ragyogóra tisztítják a csaptelepeket és a kerámiát.

Alkalmazása: A szórófejet állítsuk „ON” állásba. Permetezzük le a szennyezett felületet. Hagyjuk egy kicsit állni rajta a permetet, majd öblítsük le, vagy töröljük szárazra. Esetleges kétely felmerülése esetén vigyünk fel – a felület nem látható részére – kis mennyiséget az anyagból és ellenőrizzük, nem károsítja -e?

Összetétele: < 5 % nem ionos, felületaktív komponensek (Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene), 2-brom-2-nitropropan-1,3-diol, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon illatkompozíció.

FIGYELEM! Gyermekek elől zárjuk el! A szavatossági idő lejárta előtt használjuk fel:dátum és tételszám a csomagoláson.


H024 WC-tisztító gél citrom illattal 750 ml

 H024 WC-tisztító gél citrom illattal 750 ml1100Ft/db

 

  • friss citromillattal
  • higiénikus, könnyen leöblíthetőEz a sűrű gél mindenféle szaniter- berendezés tisztítására alkalmas.Folyékony mosószer a szaniter berendezések tisztítására (keramikus mosdókagyló, WC-kagyló). Felületaktív anyagokat tartalmaz, melyek hatékonyan távolítják el a vízkőlerakódást, rozsdát, vízlefolyások nyomait, zsíros foltokat, és más szennyeződéseket. Visszaadja a tisztított felületek fényét, könnyűszerrel leöblíthető, miközben friss illatot hagy maga után.

Alkalmazása: A szennyezett felületet gondosan kenjük be a zselével, majd kefével mossuk le. Makacs szennyeződések esetén a zselét hagyjuk néhány percig a kezelt felületen, majd bő vízzel öblítsük le. Ne használjuk zománcozott felületek tisztítására. Amennyiben használatával kapcsolatban kételyeink vannak, használata előtt vigyük fel a zselét a tisztítandó tárgy egy rejtett, nem látható részére, ellenőrizzük nem okoz-e sérüléseket. A tisztítási folyamat közben tanácsos gumi védőkesztű használata.

Összetevői: < 5 % felületaktív, anion tartalmú anyagok, < 5 % foszforsav, illatkompozíció, (Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene).

FIGYELEM! A szemeket és a bőrt irritálja. Előzzük meg a szembe és a bőrfelületre kerülését. Ha mégis szembe kerülne, azonnal öblítsük ki a szemet bő vízzel, és kérjük szakorvos tanácsát! Lenyelése esetén azonnal forduljunk orvoshoz – mutassuk meg a szer csomagolását, vagy címkéjét!  Gyermekek elől zárjuk el. Használjuk fel a szavatossági idő lejárta előtt: szériaszám és dátum a csomagoláson.

 

Tudtad-e, ...

hogy az első vízöblítéses vécét a 16. században tervezték meg I. Erzsébet számára, és azt Kelston-i palotájába állították be. Tervezője a királyné keresztfia, Sir John Harrington volt, aki szenvedélyes íróként és költőként is ismert.

 

 


Asztali nézet