MENÜ


FM
mánia


A világ talán legnagyobb mobil parfümériája
150 illat, próbálja ki otthonába 

H022 Lefolyótisztító granulátum 500 gr

 H022 Lefolyótisztító granulátum 500 gr1440 Ft/db

 

  • ideális a konyhában és a fürdőszobában
  • zsíroldó hatású


Granulált készítmény a szifonok és a lefolyócsövek dugulásának elhárítására. Zsíroldó hatású összetevőket tartalmaz, így villámgyorsan megszünteti a konyhai hulladék és fürdőszobai lerakódások által keletkezett dugulást és a vele járó kellemetlen szagokat. Rendszeres használata megőrzi a lefolyók természetes áteresztő képességét és tisztaságát.

 

Ne használd a granulátumot alumínium szifonok és csövek tisztításához.

 

Alkalmazása: Mosogató-, kád-, és WC-kagyló szifonok tisztításához – 2 evőkanálnyi mennyiséget szórjunk a szifonba, öntsünk utána kb. 0,5 l meleg vizet, és hagyjuk 10 percig állni. Ezt követően bő vízzel öblítsük ki. Szükség esetén ismételjük meg. Nem szabad egyszerre nagy mennyiségű granulátumot használni. Alumíniumhoz ne használjuk.

Összetevői: nátrium-hidroxid.

FIGYELEM: Nagyfokú égési sérülést okoz. Elzártan tartandó! Gyermekektől óvjuk! Szembekerülése esetén azonnal mossuk ki bő vízzel, és kérjünk orvosi segítséget. Használatakor viseljünk megfelelő védőkesztyűt, védőszemüveget, vagy más arcvédő eszközt. Veszély, vagy rosszullét esetén haladéktalanul orvoshoz kell fordulni – meg kell mutatni a csomagolását, vagy a címkéjét. A szavatossági idő lejárta előtt fel kell használni: dátum és cikkszám a csomagoláson.

H021 Általános fürdőszoba- és konyhatisztító friss citrom illattal 750 ml

 H021 Általános fürdőszoba- és konyhatisztító friss citrom illattal 750 ml1130 Ft/db

 

  • friss citrom illattal
  • nem karcolja a felületet

 

Tejszerű tisztítószer szaniter- és konyhai berendezések, nikkelezett eszközök tisztítására. Segítségével karcolásmentesen távolíthatóak el még a legmakacsabb szennyeződések is a konyhában, fürdőszobában. Meg nem ismételhető ragyogást és védelmet biztosít a kezelt felületnek.

Alkalmazása: A szennyezett felületre vigyünk fel kis mennyiséget a termékből, töröljük át nedves ruhával a felületet, majd öblítsük le vízzel.

Összetétele: 5–15 % felületaktív anionos anyagok, < 5 % felületaktív nem ionos anyagok, illatkompozíció (Citral, Hexyl Cinnamal, Limonene), 2-brom-2-nitropropan-1,3-diol, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon.

FIGYELEM! Gyermekek elől zárjuk el! Használjuk fel a szavatossági idő lejárta előtt: dátum és tételszám a csomagoláson.

H034 Fugatisztító citrom illattal 750 ml

 H034 Fugatisztító citrom illattal 750 ml1330 Ft/db


A permetezőfej nem képezi az ár ár részét!

  • felfrissíti a fuga színét
  • portaszító, öntisztító nanorészecskékkel
  • kellemes citromillattalA készítmény tökéletesen és gyorsan távolítja el a csempék és járólapok felületén, illetve az illesztések között megragadt szennyeződéseket (zománc, égetett agyag, gres, márvány, mozaik). Portaszító- és vízlepergető felületet képez, amely hatékonyan tartja távol a szennyeződéseket és állandó védelmet nyújt ellenük. A készítmény nem halványítja s nem színezi el a fugát (használható mind fehér, mind pedig színes felületen).

 

H023 Vízkő-és rozsdaoldó gél narancsvirág illattal 750 ml

 H023 Vízkő-és rozsdaoldó gél narancsvirág illattal 750 ml1130 Ft/db


A permetezőfej nem képezi az ár részét!

  • narancsvirág gyengéd illatával
  • nem károsítja a tisztított felületetA gél egyedi összetételének köszönhetően gyorsan, hatékonyan távolítja el a csaptelepről a vízkő- és szappanlerakódást, a rozsdafoltokat és más szennyeződéseket. Használatával nemcsak a kádak, a mosdókagylók és a WC csészék, de a csaptelepek és tusolók is visszanyerik eredeti fényüket valamint nagy felületek (padlók, csempék) tisztásához is kiváló. Hála a készítmény gél állagának, megtapad és bevonatot képez a felületeken (pl.: WC kagyló) lehetővé téve ezzel a felületaktív anyagok működésbe lépését.

Alkalmazása: A szórófejet állítsuk „ON” állásba. Permetezzük a szennyezett felületre. Hagyjuk állni egy kicsit, majd öblítsük le, esetleg nedves kendővel töröljük át, végül töröljük szárazra. Amennyiben használatával kapcsolatban kételyeink vannak, használata előtt vigyük fel a zselét a tisztítandó tárgy egy rejtett, nem látható részére, ellenőrizzük nem károsítja-e a felületet. Ne használjuk márvány, kő, porózus felületek, szennyezett kerámia tisztítására.

Összetétele: 5–15 % sulfamidsav, < 5 % foszforsav, < 5 % felületaktív, nem ionos komponensek, illatkompozíció 2-brom-2-nitropropan-1,3-diol, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon.

FIGYELEM! Irritáló hatással van a szemre és a bőrre. Gyermekektől óvjuk! Kerüljük szembe, és bőrre kerülését. Szembekerülése esetén azonnal bő vízzel mossuk ki a szemből és kérjünk orvosi segítséget. Lenyelése esetén haladéktalanul kérjünk orvosi segítséget, mutassuk meg csomagolását, vagy címkéjét. Szavatossági idejének lejárta előtt használjuk fel: dátum, és tételszám a csomagoláson.


 

 


Asztali nézet