MENÜ


FM
mánia


A világ talán legnagyobb mobil parfümériája
150 illat, próbálja ki otthonába 

H018 Folyékony mosogatószer citrus illattal 750 mlH019 Folyékony mosogatószer aloe illattal 750 ml

 H018 Folyékony mosogatószer citrus illattal 750 ml1110 Ft/db


A pumpa nem képezi az ár részét!

A napérlelte citrusos gyümölcsök energiájának és a meggyvirág frissességének kompozíciója. Különlegesen vonzó, tiszta illatával kellemes vendége a konyhának.

A folyékony mosogatószer gyorsan, és hatékonyan távolítja el a zsírt és más szennyeződéseket, ragyogó tisztává téve az elmosogatott edényeket. Semleges pH-értékű reagenst tartalmaz.

Alkalmazása: 1 kávéskanál mosogatószert adagoljunk 5 liter vízhez. Az elmosogatott edényeket gondosan öblítsük el, és hagyjuk megszáradni. Szivacsnál egy cseppnyi koncentrátumot helyezzünk a szivacsra, majd mosogassunk.

Összetétel: 5–15 % felületaktív anionos, < 5 % felületaktív nem ionos glicerin összetevőket, és 2-brom-2-nitropropan-1,3-diol, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon (Limonene, Linalool), illatkompozíciót tartalmaz.

FIGYELEM! Gyermekektől óvjuk! Használjuk fel a szavatossági idő lejárta előtt: dátum és tételszám a csomagoláson.

H064 Mosogatóbalzsam Babassu pálma olajjal

 H064 Mosogatóbalzsam Babassu pálma olajjal 1290 Ft/db
.
A pumpa nem képezi az ár részét!

Érzékeny szárazbőrű embereknek ajánljuk, ezt a terméket. A brazíliai pálma magjából nyert Babassu olaj tartalmának köszönhetően hidratáló hatású, a glicerin és allantoin összetevők révén pedig regenerálja, megnyugtatja, simává varázsolja a kézfej bőrét. A folyékony mosogatószer gyorsan, és hatékonyan távolítja el a zsírt és más szennyeződéseket, ragyogó tisztává téve az elmosogatott edényeket. Semleges pH-értékű reagenst tartalmaz.

Alkalmazása: 1 kávéskanál mosogatószert adagoljunk 5 liter vízhez. Az elmosogatott edényeket gondosan öblítsük el, és hagyjuk megszáradni. Szivacsnál egy cseppnyi koncentrátumot helyezzünk a szivacsra, majd mosogassunk.

Összetétel: 5–15 % felületaktív anionos, < 5 % felületaktív nem ionos glicerin összetevőket, és 2-brom-2-nitropropan-1,3-diol, methylchloroisothiazolinon, methylisothiazolinon (Limonene, Linalool), illatkompozíciót tartalmaz.

FIGYELEM! Gyermekektől óvjuk! Használjuk fel a szavatossági idő lejárta előtt: dátum és tételszám a csomagoláson.

 

H032 Extra erős zsíroldó narancs illattal 750 ml

 H032 Extra erős zsíroldó narancs illattal 750 ml1620 Ft/db


A permetezőfej nem képezi az ár részét!

  • még a rászáradt, makacs zsírszennyeződést is eltávolítja
  • különleges célokraEz az intenzív zsíroldó maradéktalanul eltávolítja a zsíros lerakódást az asztallapokról, mosogatókból, olajsütőkből, ventillátorokról, szagelszívókról, sütők belsejéből, grillek, sütőlapok felületéről, csempékről, valamint egyéb konyhai felszerelésekről. Könnyedén feloldja a makacs, ráégett, visszamaradt zsír- és olajfoltokat, ragacsos szennyeződéseket. Nem hagy nyomot és nem karcolja a tisztított felületet. A termék rendszeres használata nagyban elősegíti a konyhák teljeskörű tisztán és higiénikusan tartását, az üde narancs kellemes illatát hagyva maga után.

 

H020 Konyhai általános tisztító rágógumi illattal 750 ml


 H020 Konyhai általános tisztító rágógumi illattal 750 ml1510 Ft/db

A permetezőfej nem képezi az ár részét!

  • mindennapi használatraKonyhai felületek tisztítására alkalmas univerzális, fékezett habzású készítmény. Tökéletesen eltávolítja a mindennapos szennyeződéseket. Kifogástalanul távolítja el a zsírt, az olajos, ragadós piszkot, és az egyéb napi szennyeződéseket. Kiválóan alkalmas szekrények, munkalapok, tűzhelyek, parapetek, korlátok, valamint fali kerámiák és padlólapok mosására, zsírtalanítására. Nem hagy csíkot, megfolyásfoltokat. A készítmény használható zománcozott, kerámia, acél, kő és laminált felületek tisztítására.

Alkalmazása: Permetezzük be a szennyezett felületet egyenletesen a készítménnyel. Töröljük vagy dörzsöljük át vele, majd öblítsük le vízzel, és töröljük szárazra. Makacsabb szennyeződés esetén hagyjuk néhány percet állni a felületen, majd járjunk el a fentiek szerint. Szükség esetén ismételjük meg.

Összetevői: Illatkompozíció (Limonene), benzisthiazolinon.

FIGYELEM! Szembekerülése esetén a szemet azonnal mossuk ki bő vízzel, és forduljunk orvoshoz! Lenyelése esetén haladéktalanul forduljunk orvoshoz – mutassuk meg a csomagolását, címkéjét. Gyermekektől óvjuk! Használjuk fel szavatossági ideje lejárta előtt: dátum és tételszám a csomagoláson.

 

H043 INOX tisztító 250 ml


 H043 INOX tisztító 250 ml2900 Ft/db


A porlasztó szórófej nem képezi az ár részét!

  • finom szilícium
  • szagtalan


Matt rozsdamentes acél (INOX) tisztítására szolgáló készítmény. A benne lévő puha szilícium szemcsék hatékonyan távolítják el a különböző foltokat (pl. ujjlenyomatok, olajos lerakódások), kíméletesen tisztítva, csillogóan tiszta felületet hagyva maga után, és védelmet nyújtva a további foltok kialakulásával szemben. Különösen javasolt kenyérsütőgépek, hűtőszekrények, mikrohullámú sütők, tűzhelyszegélyek, edények és sütők acél részeinek tisztításához. A termék ezenkívül használható még edények külső részeinek, árbócok és a vitorlás hajók fémrészeinek és acél díszítőelemeinek tisztításához is.


H033 Univerzális vízkőmentesítő 1000 ml

 H033 Univerzális vízkőmentesítő 1000 ml2580 Ft/db

 

  • illatmentes


Professzionális, nagy hatékonyságú savtartalmú szer. Tökéletesen megsemmisíti a vízkövet és a lerakódott szennyeződéseket még a nehezen elérhető helyeken is (mint például a fűtőelemekről). Használata elsősorban teafőzők, szűrők, fűtőtestek és fűtőelemek, vasalók, kávéfőzőgépek, mosogatógépek és egyéb háztartási készülékek tisztításához ajánlott.

A termék nem tartalmaz petrolkémiai nyersanyagokat, szintetikus íz-, illat-, tartósító-, illetve festékanyagokat, valamint genetikailag módosított nyersanyagokat sem.


Ne használd a szert szerves savakra érzékeny felületek vízkőtlenítésére (krómozott és nem krómozott sárgaréz, zománc, savra érzékeny műanyag tárgyak, alumínium, természetes kő, illetve műkő felületek esetében).

Tudtad-e, ...

hogy a desztillált vízzel ellentétben a csapvíz, az ásványvíz vagy a forrásvíz sok fémet, főleg magnéziumot és kalciumot tartalmaz. Idővel a bennük lévő sók kicsapódnak, ami a csapokon és a teáskannákon lévő lerakódás formájában látható. Minél keményebb a víz (minél nagyobb az ásványisó tartalma), annál gyakrabban kell eltávolítanod a készülékekről a vízkövet.


 


Asztali nézet